7 ēdieni, kas var kaitēt veselībai, ja tos ēd nepareizajā laikā

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Gaļu neēst agri no rīta un vakarā

Gaļa ir lielisks olbaltumvielu un B vitamīnu avots, bet tā var radīt pārmērīgu slodzi gremošanas sistēmai. Tāpēc ir labāk izvairīties no steika ēšanas tieši pirms gulētiešanas. Ēd liesu gaļu vismaz 3 stundas pirms gulētiešanas, kas nodrošinās sāta sajūtu un nesaturēs pārmērīgu kaloriju daudzumu, kas veicina svara pieaugumu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais