7 produkti, kuri paaugstina keratīna līmeni organismā

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Saldie kartupeļi

Saldajos kartupeļos ir augsts A provitamīna karotinoīdu līmenis. Provitamīna A karotinoīdi, piemēram, beta karotīns, organismā tiek pārveidoti par A vitamīnu.

Katra saldā kartupeļa porcija satur bagātīgu kālija, mangāna, kā arī B6 un C vitamīnu devu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Lai arī Jāņos dažādu kārdinājumu netrūkst, pārmērības var novest pie dažādām veselības problēmām. Vienkāršus un noderīgus ieteikumus par svētku maltīšu baudīšanu bez riska veselībai un aptieciņas saturu izbraukumiem sniedz Rīgas Stradiņa universitātes asociētais profesors, gastroenterologs, internists VCA "Aura", Aleksejs Derovs un farmaceite Jeļena Bebre.

Svarīgākais