7 produkti, kuri paaugstina keratīna līmeni organismā

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Saldie kartupeļi

Saldajos kartupeļos ir augsts A provitamīna karotinoīdu līmenis. Provitamīna A karotinoīdi, piemēram, beta karotīns, organismā tiek pārveidoti par A vitamīnu.

Katra saldā kartupeļa porcija satur bagātīgu kālija, mangāna, kā arī B6 un C vitamīnu devu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.