10 iemesli, kāpēc nevari apstāties ēst

© pexels.com

7.lapa

7. Izslēdzam "pareizos taukus"

Ir dažādi tauku veidi. Ātri, cepti, trekni, kūpināti un miltaini ēdieni jāatstāj īpašiem gadījumiem. Bet noderīgiem taukiem vajadzētu būt mūsu iknedēļas iepirkumu sarakstā: olīveļļa, sarkanās zivis, rieksti, avokado un sēklas.

Ieteikums: jāizslēdz transtaukus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.