Uztura speciālists nosauc 11 veselīgākos pārtikas produktus

© pexels.com

7.lapa

pexels.com

7. Graudaugi

Kā norāda eksperts, lai gan pēdējos gados šiem produktiem piedēvētas sliktas īpašības, daudzi veidi ir ļoti veselīgi.

Brūnie rīsi, auzu pārslas un kvinoja esot mūsu veselībai labvēlīgākie, norāda Gunnars.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais