Uztura speciālists nosauc 11 veselīgākos pārtikas produktus

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Zivis un jūras veltes

Šajos produktos ir daudz vērtīgās omega-3 taukskābes un joda - divi elementi, kas cilvēku organismā parasti trūkst.

Gunnars norāda, ka lasis, sardīnes, gliemenes, garneles, foreles un tuncis ir vērtīgākie šīs grupas pārstāvji.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais