Uztura speciālists nosauc 11 veselīgākos pārtikas produktus

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Zivis un jūras veltes

Šajos produktos ir daudz vērtīgās omega-3 taukskābes un joda - divi elementi, kas cilvēku organismā parasti trūkst.

Gunnars norāda, ka lasis, sardīnes, gliemenes, garneles, foreles un tuncis ir vērtīgākie šīs grupas pārstāvji.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.