Uztura speciālists nosauc 11 veselīgākos pārtikas produktus

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Zivis un jūras veltes

Šajos produktos ir daudz vērtīgās omega-3 taukskābes un joda - divi elementi, kas cilvēku organismā parasti trūkst.

Gunnars norāda, ka lasis, sardīnes, gliemenes, garneles, foreles un tuncis ir vērtīgākie šīs grupas pārstāvji.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.