8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

7.lapa

Pexels

7. Gurķi

Gurķus labāk ēst ar visu mizu, jo tajā ir daudz šķiedrvielu. Protams, ja nav informācijas par gurķu izcelsmi un nav iespējams tos ļoti kārtīgi nomazgāt, labāk gurķus ir mizot.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais