8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

6.lapa

Pexels

6. Linsēklas

Linsēklās ir daudz šķiedrvielu, omega-3 un lingānu, kas ir nozīmīgi elementi mūsu organismam. Taču mūsu oganisms šīs vielas neuzņem, ja ēdam linsēklas veselas. Pirms to ēšanas, tās labāk ir sasmalcināt, lai nezaudētu to vērtīgās īpašības.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir uzturviela, kas vitāli nepieciešama mūsu ķermenim, lai būtu veseli un justos labi. Par šī vitamīna deficītu organismā var liecināt vairākas veselības likstas. Lai tādās neiedzīvotos, svarīgi ir parūpēties par sevi, ēst veselīgu pārtiku, kurā ir D vitamīns, kā arī regulāri pārbaudīt to vai jums nav šī vitamīna deficīts, nododot asins analīzes.

Svarīgākais