Linsēklās ir daudz šķiedrvielu, omega-3 un lingānu, kas ir nozīmīgi elementi mūsu organismam. Taču mūsu oganisms šīs vielas neuzņem, ja ēdam linsēklas veselas. Pirms to ēšanas, tās labāk ir sasmalcināt, lai nezaudētu to vērtīgās īpašības.
D vitamīns ir būtisks mūsu veselībai, lai justos, izskatītos un būtu veseli. Tā deficīts var izpausties dažādi. Lūk, daži piemēri tam, kādas pazīmes var liecināt par to, ka nepieciešams ar steigu lietot papildus D vitamīnu!
Par to, kāpēc šī valdība ir iestigusi un kāpēc premjerei Siliņai ir nesekmīgs vērtējums, par to, kāpēc ministri valdības sēžu laikā “sēž” telefonos un kāpēc Briškens ir ideāls ministrs – un vēl par daudz ko citu intervijā ar politologu Filipu Rajevski.