8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

5.lapa

Pexels

5. Brokoļi

Brokoļus vienmēr jāēd svaigus vai viegli sautētus. Ja tos vāra vai cep, tie zaudē C grupas vitamīnus, hlorofilu, antioksidantus un pretvēža savienojumus, kas ir nozīmīgi mūsu organismam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pilnībā gatavas melones ir saldas un sulīgas, kas nozīmē to, ka ļoti gardas. Tās nav tikai gardas, bet arī veselīgas. Šoreiz noskaidrosim, kāpēc ieteicams ēst melones (tieši Katalupes šķirnes melones) jeb kādu labumu tās var sniegt mūsu veselībai. Katalupes šķirnes melones no citām melonēm var atšķirt ar to, ka tās ir ar gaišu miziņu, bet oranžu mīkstumu!

Svarīgākais