8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

3.lapa

Pexels

3. Ķiploks

Ķiplokos ir allicīns, kas ir enzīms pret audzējiem. Saskarē ar gaisu, tā iedarbība pastiprinās, tāpēc ķiploks ir jāsagriež un jāļauj tam tā nedaudz pastāvēt, vēlams 10 minūtes, jo tad tā ārstnieciskās īpašībās būs vēl iedarbīgākas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pilnībā gatavas melones ir saldas un sulīgas, kas nozīmē to, ka ļoti gardas. Tās nav tikai gardas, bet arī veselīgas. Šoreiz noskaidrosim, kāpēc ieteicams ēst melones (tieši Katalupes šķirnes melones) jeb kādu labumu tās var sniegt mūsu veselībai. Katalupes šķirnes melones no citām melonēm var atšķirt ar to, ka tās ir ar gaišu miziņu, bet oranžu mīkstumu!