8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

3.lapa

Pexels

3. Ķiploks

Ķiplokos ir allicīns, kas ir enzīms pret audzējiem. Saskarē ar gaisu, tā iedarbība pastiprinās, tāpēc ķiploks ir jāsagriež un jāļauj tam tā nedaudz pastāvēt, vēlams 10 minūtes, jo tad tā ārstnieciskās īpašībās būs vēl iedarbīgākas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

D vitamīns ir uzturviela, kas vitāli nepieciešama mūsu ķermenim, lai būtu veseli un justos labi. Par šī vitamīna deficītu organismā var liecināt vairākas veselības likstas. Lai tādās neiedzīvotos, svarīgi ir parūpēties par sevi, ēst veselīgu pārtiku, kurā ir D vitamīns, kā arī regulāri pārbaudīt to vai jums nav šī vitamīna deficīts, nododot asins analīzes.

Svarīgākais