8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

2.lapa

Pexels

2. Zemenes

Nav noslēpums, ka zemenes ir bagātas ar šķiedrvielām, antioksidantiem un C grupas vitamīniem. Lai organisms labāk uzņemtu šīs vielas, zemenes nekad nevajag sagiezt, jo tad tās kļūst uzņēmīgas pret gaismu un skābekli, kas liek tām zaudēt savas vērtīgās vielas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pirkstu, ceļu vai citu locītavu krakšķēšana ir izplatīta parādība un visbiežāk tas neliecina par neko kaitīgu vai bīstamu. Tomēr, ja locītavu krakšķēšanu pavada sāpes vai pietūkums, nepieciešams apmeklēt ārstu. Šoreiz centīsimies rast atbildi uz jautājumu - kāpēc mēdz krakšķēt locītavas? 

Svarīgākais