8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

Mūsdienās, kā vēl nekad, cilvēki seko līdzi savam uzturam un tā kvalitātei. Kāpēc to mazināt, ēdot labus un veselīgus produktus nepareizi? Tomātus, zemenes, gurķus un citus vērtīgs produktus īstenībā jāēd tā, lai izceltu to veselīgās īpašības, norāda "Bright Side".

Pexels

1.Tomāti

Tomāti patiesībā ir starp tiem produktiem, kurus labāk ēst pagatavotus, lai labāk uzņemtu tajos esošās vērtīgās vielas, piemēram, likopēnu, kas mazina sirds slimību un vēža risku. Vislabāk ēst tomātus, kas novārīti vismaz 90 grādos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Dabīgās ēteriskās eļļas pēdējos gados ir kļuvušas par īstu mājas aptieciņas must-have, un viena no populārākajām ir piparmētru eļļa. Ar atsvaidzinošu aromātu un vieglu dzesējošu sajūtu tā spēj palīdzēt gan ikdienas noguruma brīžos, gan pret nepatīkamām galvassāpēm. Turklāt – efekts iestājas pārsteidzoši ātri. Kāpēc tas strādā un kā mājās pagatavot DIY rullīti, stāsta “Verywell”.

Svarīgākais