8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

Mūsdienās, kā vēl nekad, cilvēki seko līdzi savam uzturam un tā kvalitātei. Kāpēc to mazināt, ēdot labus un veselīgus produktus nepareizi? Tomātus, zemenes, gurķus un citus vērtīgs produktus īstenībā jāēd tā, lai izceltu to veselīgās īpašības, norāda "Bright Side".

Pexels

1.Tomāti

Tomāti patiesībā ir starp tiem produktiem, kurus labāk ēst pagatavotus, lai labāk uzņemtu tajos esošās vērtīgās vielas, piemēram, likopēnu, kas mazina sirds slimību un vēža risku. Vislabāk ēst tomātus, kas novārīti vismaz 90 grādos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Cilvēki, kas guļ uz kreisā sāna, ir veselīgāki un viņiem ir mazāk gremošanas problēmu nekā tiem, kas guļ uz labā sāna vai muguras, saka Ali Rezaei, gastroenterologs no Cedars-Sinai medicīnas centra Losandželosā, raksta izdevums “YourTango”.

Svarīgākais