8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

7.lapa

Pexels

7. Selerija

Selerija ir lieliska zupas sastāvdaļa, taču to nedrīkst sildīt mikroviļņu krāsnī. Kā norāda "Mirror", selerija satur nitrātus, kas kļūst par toksiskiem nitrītiem, kad to atkārtoti silda.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Rudens mēdz atnest ne tikai zeltainu lapu skaistumu un svaiguma pilnus rītus, bet arī drēgnumu, slapjdraņķi un saaukstēšanās risku. Kad temperatūra krītas un imunitāte sāk prasīt papildu rūpes, viens no vienkāršākajiem un dabiskākajiem veidiem, kā par sevi parūpēties, ir iekļaut ikdienā ingvera dzērienu. Šis sildošais eliksīrs ne vien palīdz stiprināt organismu, bet arī rada patīkamu enerģijas lādiņu tumšajās dienās, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais