Selerija ir lieliska zupas sastāvdaļa, taču to nedrīkst sildīt mikroviļņu krāsnī. Kā norāda "Mirror", selerija satur nitrātus, kas kļūst par toksiskiem nitrītiem, kad to atkārtoti silda.
Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.
ASV Nacionālā izlūkošanas aģentūra daļēji atslepenojusi savu ziņojumu par Krievijas diktatora Vladimira Putina politisko oponentu slepkavībām ārvalstīs.