8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

8.lapa

Pexels

8. Olas

Lai gan šaubāmies, ka kāds mikroviļņu krāsnī silda, piemēram, brokastu omleti vai vārītas olas, tik un tā "Mirror" brīdina to nedarīt, jo pēc sildīšanas olas kļūst toksiskas.

Labāk aukstas vārītas olas izmanto salātos vai sviestmaizēs.

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais