8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

6.lapa

Pexels

6. Spināti

Spināti ir ļoti veselīgi, jo tajos ir daudz vitamīnu un minerālvielu. "Inependent" norāda, ka spināti ir arī pilni ar nitrātiem, kas kļūst par nitrītiem pēc to atkārtotas sildīšanas.

Labāk ēd svaigus spinātus vai pievieno tos smūtījiem, salātiem un sviestmaizēm.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Rudens mēdz atnest ne tikai zeltainu lapu skaistumu un svaiguma pilnus rītus, bet arī drēgnumu, slapjdraņķi un saaukstēšanās risku. Kad temperatūra krītas un imunitāte sāk prasīt papildu rūpes, viens no vienkāršākajiem un dabiskākajiem veidiem, kā par sevi parūpēties, ir iekļaut ikdienā ingvera dzērienu. Šis sildošais eliksīrs ne vien palīdz stiprināt organismu, bet arī rada patīkamu enerģijas lādiņu tumšajās dienās, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais