8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

4.lapa

Pexels

4. Bietes

Bietes saglabā savas veselīgās īpašības pat zupā. Taču nav ieteicams bietes atkārtoti sildīt, jo tajās ir arī daudz nitrātu, vesta "Independent".

Protams, visveselīgākās ir svaigas bietes, ko var izmantot smūtijos un salātos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Rudens mēdz atnest ne tikai zeltainu lapu skaistumu un svaiguma pilnus rītus, bet arī drēgnumu, slapjdraņķi un saaukstēšanās risku. Kad temperatūra krītas un imunitāte sāk prasīt papildu rūpes, viens no vienkāršākajiem un dabiskākajiem veidiem, kā par sevi parūpēties, ir iekļaut ikdienā ingvera dzērienu. Šis sildošais eliksīrs ne vien palīdz stiprināt organismu, bet arī rada patīkamu enerģijas lādiņu tumšajās dienās, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais