8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

3.lapa

Pexels

3. Rīsi

Rīsos ir daudz vitamīnu, minerālvielu un aminoskābju, kā arī baktēriju sporas, kas izdzīvo pat pēc to pagatavošanas. "Independent" norāda, ka pagatavotos rīsos, kas atstāti istabas temperatūrā, vairosies baktērijas, kuras atkārtota sildīšana neiznīdēs, tādejādi izraisot pat saindēšanos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pirkstu, ceļu vai citu locītavu krakšķēšana ir izplatīta parādība un visbiežāk tas neliecina par neko kaitīgu vai bīstamu. Tomēr, ja locītavu krakšķēšanu pavada sāpes vai pietūkums, nepieciešams apmeklēt ārstu. Šoreiz centīsimies rast atbildi uz jautājumu - kāpēc mēdz krakšķēt locītavas? 

Svarīgākais