Onkologi nosauc 7 veselībai bīstamus produktus, kas rada vēža risku

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Cukurs

Cukurs ne tikai veicina diabētu, bet arī aktīvi bojā šūnas un palielina vēža risku. Kā norāda "Business Insider", jauni pētījumi atklājuši, ka vēža šūnas izmanto cukuru kā degvielu, tāpēc ieteicams tā daudzumu būtiski samazināt vai labāk - no tā atteikties pavisam.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais