Onkologi nosauc 7 veselībai bīstamus produktus, kas rada vēža risku

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Cukurs

Cukurs ne tikai veicina diabētu, bet arī aktīvi bojā šūnas un palielina vēža risku. Kā norāda "Business Insider", jauni pētījumi atklājuši, ka vēža šūnas izmanto cukuru kā degvielu, tāpēc ieteicams tā daudzumu būtiski samazināt vai labāk - no tā atteikties pavisam.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Lai arī Jāņos dažādu kārdinājumu netrūkst, pārmērības var novest pie dažādām veselības problēmām. Vienkāršus un noderīgus ieteikumus par svētku maltīšu baudīšanu bez riska veselībai un aptieciņas saturu izbraukumiem sniedz Rīgas Stradiņa universitātes asociētais profesors, gastroenterologs, internists VCA "Aura", Aleksejs Derovs un farmaceite Jeļena Bebre.

Svarīgākais