Onkologi nosauc 7 veselībai bīstamus produktus, kas rada vēža risku

© pixabay

Lielākoties mēs labi zinām ieradumus, kas var palielināt vēža risku, kā, piemēram, smēķēšana. Taču onkologi nosaukuši arī produktus, no kuriem jāatsakās, lai nekaitētu savai veselībai.

pixabay

1. Sarkanā gaļa

Kā norāda "otkrito.lv", Onkoloģijas centra Hamburgā ārste Antonija Beitzena Heineka atklāj, ka sarkano gaļu būtu ieteicams lietot ne biežāk, kā divas reizes nedēļā. Ārste labāk iesaka izvēlēties ēst dārzeņus un augļus, kā arī graudaugus. Vēža profilaksei viņa iesaka sabalansētu diētu, kurā ir daudz šķiedrvielu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Iešana ir ļoti universāls risinājums daudzām dzīves problēmām. Stress, depresija vai vienkārši vēlme maigi iegūt formu – jebkurā no šiem gadījumiem iešana jeb regulāras pastaigas var palīdzēt. Galu galā, tas ir viens no pieejamākajiem vingrinājumiem, kas piemērots cilvēkiem ar dažādu fiziskās sagatavotības līmeni. Intervāla iešanas treniņš, kas pazīstams arī kā "japāņu iešana", pašlaik ieguvusi īpašu popularitāti, raksta “The Washington Post”.