9 produkti, kas pasargā no sirds slimībām un palīdz attīrīt asinsvadus

© pixabay

4.lapa

pixabay

4. Kurkuma

Regulāri lietojot šo garšvielu, labvēlīgi ietekmēsi savu sirds veselību, ko veicina tās pretiekaisuma un antioksidanta īpašības. Kā norāda portāls "medicine.lv", Amerikas Kardioloģijas žurnālā tika publicēts pētījums, kurā atklājās, ka, lietojot četrus gramus kurkumas dienā trīs dienas pirms un piecas dienas pēc koronāro artēriju šuntēšanas operācijas, par 17% samazinājās akūta miokarda infarkta vai sirdslēkmes risks.
Vēl par kurkumas labājām īpašībam lasi rakstā "7 fakti, kā kurkuma ietekmē mūsu veselību".
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais