Kas notiek ar mūsu organismu, kad atsakāmies no gaļas

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Var pieaugt nervozitāte un parādīties depresija

Atteikšanās no gaļas var ietekmēt arī mentālo stāvokli. Daži ārsti novērojuši, ka pacientiem, kuri atteikušies no gaļas, palielinās trauksmes sajūta un veidojas depresija. Taču jāatzīmē, ka šie secinājumi ir neviennozīmīgi.

Psihologi norāda, ka jau minētais Omega-3 un vitamīna B12 trūkums ir tas, kas var veicināt šādus blakuseffektus, pievēršoties veģetāram uzturam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais