Kā pareizi dzert kafiju, lai tā būtu veselīgāka

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Pievieno kafijai kanēli un citas garšvielas

Lai nebūtu kafijai jāpievieno cukurs, tā vietā izmanto "saldas" garšvielas kā kanēli, ingveru, muskatriekstus un krustnagliņas. Kā norāda "Health", garšvielas pastiprinās kafijas garšu un aromātu, kā arī apgādās organismu ar antioksidantiem. Vari izmantot arī garšvielu kombinācijas vai pievienot kafijai nesaldinātu kakao.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pastāvīgs nogurums, pat pēc šķietami laba miega. Miglains prāts, nevēlēšanās socializēties, grūtības koncentrēties, zems enerģijas līmenis – šie simptomi var šķist normāli mūsdienu aizņemtajā ikdienā. Tomēr tie var liecināt arī par kaut ko dziļāku – par stāvokli, ko sauc par hroniska noguruma sindromu jeb funkcionālu izsīkumu. Lūk, kā atpazīt, vai tas attiecas arī uz tevi, raksta “Healthline.com” speciālisti.