6 populāras ēdienu kombinācijas, kas patiesībā var kaitēt veselībai

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Makaroni + maltā gaļa

Vēl viena klasiska produktu kombinācija, kas patiesībā nav ieteicama, jo siekalu dziedzeri ražo ptialīnu un amilāzi, kas makaronus pārvērš cukuros. Kad cukurs pārklāj olbaltumvielas, kas ir gaļā, veidojas ķīmiskais maisījums, kas var izraisīt diabētu, norāda "Bright Side".

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Lieldienas ir jau tepat aiz stūra un, kā jau visos svētkos, šajā laikā mielosimies ar dažādiem gardumiem. Svētku laikā mēs, protams, sevi lutinām ar visu ko, kas var rezultēties kāda liekā kilogramā. Lai šajos svētkos nepieņemtos svarā, iesakām sekot līdzi šiem ieteikumiem.