6 populāras ēdienu kombinācijas, kas patiesībā var kaitēt veselībai

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Makaroni + maltā gaļa

Vēl viena klasiska produktu kombinācija, kas patiesībā nav ieteicama, jo siekalu dziedzeri ražo ptialīnu un amilāzi, kas makaronus pārvērš cukuros. Kad cukurs pārklāj olbaltumvielas, kas ir gaļā, veidojas ķīmiskais maisījums, kas var izraisīt diabētu, norāda "Bright Side".

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Vasara ir laiks, kad organisms prasa vieglāku ēdienu, un āda — vairāk mitruma un aizsardzības. Šie krāsainie salāti ir ne tikai vizuāli pievilcīgi un atsvaidzinoši, bet arī bagāti ar uzturvielām, kas veicina veselīgu, starojošu ādu. Lasis, avokado, ogas un zaļumi apvieno Omega-3 taukskābes, antioksidantus, C un E vitamīnus - tas ir īsts skaistuma eliksīrs uz šķīvja! Ar recepti dalās “EatingWell.com”.

Svarīgākais