6 populāras ēdienu kombinācijas, kas patiesībā var kaitēt veselībai

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Makaroni + maltā gaļa

Vēl viena klasiska produktu kombinācija, kas patiesībā nav ieteicama, jo siekalu dziedzeri ražo ptialīnu un amilāzi, kas makaronus pārvērš cukuros. Kad cukurs pārklāj olbaltumvielas, kas ir gaļā, veidojas ķīmiskais maisījums, kas var izraisīt diabētu, norāda "Bright Side".

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.