7 pārsteidzošas lietas, kas var notikt ar organismu, ja katru dienu ēdīsi gurķus

© Pexels

2.lapa

Pexels

2. Mazināsies vēža risks

Gurķos ir fisetīns, kas raisījis dažādu vēžu pētnieku interesi. Bez antioksidantu un pretiekaisumu īpašībām, gurķis tiek saistīts arī ar dažādu vēžu paveidu riska mazināšanu.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Vasara ir laiks, kad organisms prasa vieglāku ēdienu, un āda — vairāk mitruma un aizsardzības. Šie krāsainie salāti ir ne tikai vizuāli pievilcīgi un atsvaidzinoši, bet arī bagāti ar uzturvielām, kas veicina veselīgu, starojošu ādu. Lasis, avokado, ogas un zaļumi apvieno Omega-3 taukskābes, antioksidantus, C un E vitamīnus - tas ir īsts skaistuma eliksīrs uz šķīvja! Ar recepti dalās “EatingWell.com”.