Auzu pārslas daudziem ir ierasts brokastu ēdiens un ne velti. Arī šis šķiedrvielām bagātais uzturs palīdz ātrāk gūt un ilgāk noturēt sāta sajūtu. Auzu pārslās ir šķiedrvielas, kas mums palīdz palēlināt gremošanu un apsorbēt ogļhidrātus.
Domājot par kartupeļu ēšanu, noteikti prātā ienāk neviena vien recepte, kā tos gardi pagatavot. Visās receptēs ir viens vienojošs faktors - kartupeļi pirms ēšanas tiek termiski apstrādāti (vārīti, cepti, sautēti u.c.). Vai kartupeļus var ēst arī tādus kādi tie ir, termiski neapstrādājot? To šoreiz centāmies noskaidrot!
Teksta tiešraide - īsi un kodolīgi par svarīgāko Ukrainas karā 2024. gada 21. septembrī. Ukraina jau trešo gadu varonīgi aizstāv savu zemi pret agresora iebrukumu.