Idejas, ko iesākt ar neapēsto mielastu pēc svētkiem

© Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency

2.lapa

Pixabay

Ja no svinībām pāri palicis kaut kas no siera un gaļas platēm - pagatavo sendvičus kopā ar salātlapām vai karstmaizes, kur noderēs gan šķiņķis, gan siers.

Gaļas gabaliņus vai pāri palikušās maizes šķēlītes var baudīt arī pie zaļajiem salātiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Eksperiments

Gatavojot maltīti no svaigiem brokoļiem, visbiežāk tā kāts tiek izsviests miskastē. Izrādās, ka arī brokoļu kāti ir ēdami un var būt ļoti garšīgi. Šoreiz mēģinājām iemarinēt brokoļu kātus. Receptē vēstīts, ka tiem jāizdodas kraukšķīgiem un ķiplokainiem.