Idejas, ko iesākt ar neapēsto mielastu pēc svētkiem

© Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency

2.lapa

Pixabay

Ja no svinībām pāri palicis kaut kas no siera un gaļas platēm - pagatavo sendvičus kopā ar salātlapām vai karstmaizes, kur noderēs gan šķiņķis, gan siers.

Gaļas gabaliņus vai pāri palikušās maizes šķēlītes var baudīt arī pie zaļajiem salātiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Eksperiments

Pirmdien, 18. novembrī, svinēsim Latvijas Republikas proklamēšanas dienu jeb valsts neatkarības pasludināšanas dienu. Svētki nav iedomājami bez gardiem ēdieniem. Gardumu gatavošana var prasīt ilgu laiku. Ja gribat svētkos galdā celt gardu desertu, bet nevēlaties tā gatavošanā ieguldīt ilgu laiku, tad šī recepte jums noderēs!

Svarīgākais