5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

4.lapa

pexels.com

4. Suši

Lai gan suši ir relatīvi droši, svarīga ir to sastāvdaļu izcelsme. Ja, piemēram, zivs ir nepareizi uzglabāta, tajā var būt baktērijas, kas veicina saindēšanos ar ēdienu. Tāpat var būt arī alerģiska reakcija.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.

Svarīgākais