5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

4.lapa

pexels.com

4. Suši

Lai gan suši ir relatīvi droši, svarīga ir to sastāvdaļu izcelsme. Ja, piemēram, zivs ir nepareizi uzglabāta, tajā var būt baktērijas, kas veicina saindēšanos ar ēdienu. Tāpat var būt arī alerģiska reakcija.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.