Šādas sulas jāizdzer uzreiz pēc nopirkšanas, jo pretstatā pasterizētām sulām, kurās pasterizēšanas procesā ir iznīcinātas baktērijas, kas pagarina to glabāšanas laiku, neapstrādātās sulas ir daudz vairāk pakļautas baktēriju iedarbībai.
Vasara un ledusskapis ne vienmēr ir ideāla kombinācija – no ēdienu aromātiem līdz siltuma radītam mitrumam, kā rezultātā dažkārt rodas nevēlami aromāti. Taču nav jāķeras pie sintētiskiem atsvaidzinātājiem vai dārgiem filtriem - mājās vari pagatavot efektīvus, dabiskus risinājumus, kas atsvaidzina gaisu un neitralizē smakas, iesaka eksperti no “thekitchn.com”.
Sinoptiķu prognozes ceturtdienai ir piepildijušās - daudzviet Latvijas teritorijā plosās negaiss, līdzi atnesot krusas graudus, dažviet pat visnotaļ lielus.