7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Zivis

Arī svaigas zivis ir pakļautas baktērijām līdzīgi kā svaiga gaļa, tāpēc tās jāpagatavo maksimums divu dienu laikā pēc to nopirkšanas. Ja tomēr zivis gribas uzglabāt, tās jāietin speciālā papīrā, kas tās saldētavā pasargās no mitruma un tad tās var uzglabāt pat trīs mēnešus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vasara un ledusskapis ne vienmēr ir ideāla kombinācija – no ēdienu aromātiem līdz siltuma radītam mitrumam, kā rezultātā dažkārt rodas nevēlami aromāti. Taču nav jāķeras pie sintētiskiem atsvaidzinātājiem vai dārgiem filtriem - mājās vari pagatavot efektīvus, dabiskus risinājumus, kas atsvaidzina gaisu un neitralizē smakas, iesaka eksperti no “thekitchn.com”.

Svarīgākais