7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Maltā gaļa

Saldēta maltā gaļa būtu jāapēd divu dienu laikā pēc tās nopirkšanas, vienalga vai tā ir liellopa gaļa, cūkgaļa, tītara vai kāda cita veida gaļa. Pateicoties malšanai, baktērijas, kas parasti ir gaļas virspusē, procesa laikā nonāk tajā, kas palielina saindēšanās vai citu veselības problēmu risku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vasara un ledusskapis ne vienmēr ir ideāla kombinācija – no ēdienu aromātiem līdz siltuma radītam mitrumam, kā rezultātā dažkārt rodas nevēlami aromāti. Taču nav jāķeras pie sintētiskiem atsvaidzinātājiem vai dārgiem filtriem - mājās vari pagatavot efektīvus, dabiskus risinājumus, kas atsvaidzina gaisu un neitralizē smakas, iesaka eksperti no “thekitchn.com”.