7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Svaiga gaļa

Ar svaigu gaļu jābūt uzmanīgiem- to vai nu jāgatavo uzreiz pēc nopirkšanas, vai jāsaldē. Svaigā gaļā ir daudz baktēriju, tāpēc ir ļoti svarīgi to pagatavot attiecīgā temperatūrā, lai pasargātu sevi no tām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Melnā piektdiena ir kļuvusi par iepirkšanās svētkiem, kas vilina ar īpašām atlaidēm un it kā neatvairāmiem piedāvājumiem. Tomēr, lai šis laiks neizvērstos par nevajadzīgu pirkumu maratonu ar liekiem izdevumiem, būtiski ir iepirkties pārdomāti.

Svarīgākais