7 ēdienu pārpalikumi, kuri patiesībā ir ļoti veselīgi un ēdami

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Arbūza mizas

"Bright Side" norāda, ka arbūzu mizas pēc garšas un struktūras ir ļoti līdzīgas gurķiem, padarot tos par ideālu produktu marinēšanai.

Marinētas arbūzu mizas var ēst kā uzkodu. Recepti angļu valodā iespējams atrast ŠEIT.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.