7 ēdienu pārpalikumi, kuri patiesībā ir ļoti veselīgi un ēdami

© pexels.com

Daudzi nezina, ka, piemēram, olu čaumalas var pārveidot par kalcija pulveri, ārbūza mizas var marinēt, bet ziedkāpostu lapas var kļūt par garšīgu zupu. Tie ir tikai daži piemēri par produktu pārpalikumiem, kurus parasti izmetam miskastē. Turklāt šie pārpalikumi ir ļoti veselīgi.

pexels.com

1. Olu čaumalas

Saskaņā ar "National Library of Medicine" publicēto pētījumu, olu čaumalas ir piemērots kalcija avots mājas apstākļos. Tas ir lielisks risinājums cilvēkiem ar kalcija deficītu.

Olu čaumalas iespējams pārveidot kalcija pulverī, kuru var pievienot ikdienas smūtijam vai piejaukt ēdienam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Lai gan daudziem cilvēkiem Ziemassvētki šķiet gada skaistākais laiks, kas pārpildīts ar viesu uzņemšanu un viesos došanos, tomēr daudzi izjūt stresu, rīkojot viesības. Lai šo uzdevumu padarītu vieglāku, ir atklāta jauna formula, kas sakņojas datos un ir izstrādāta, lai palīdzētu izveidot izcilu Ziemassvētku balli, raksta “Daily Mail”.

Svarīgākais