7 ēdienu pārpalikumi, kuri patiesībā ir ļoti veselīgi un ēdami

© pexels.com

Daudzi nezina, ka, piemēram, olu čaumalas var pārveidot par kalcija pulveri, ārbūza mizas var marinēt, bet ziedkāpostu lapas var kļūt par garšīgu zupu. Tie ir tikai daži piemēri par produktu pārpalikumiem, kurus parasti izmetam miskastē. Turklāt šie pārpalikumi ir ļoti veselīgi.

pexels.com

1. Olu čaumalas

Saskaņā ar "National Library of Medicine" publicēto pētījumu, olu čaumalas ir piemērots kalcija avots mājas apstākļos. Tas ir lielisks risinājums cilvēkiem ar kalcija deficītu.

Olu čaumalas iespējams pārveidot kalcija pulverī, kuru var pievienot ikdienas smūtijam vai piejaukt ēdienam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.