7 ēdienu pārpalikumi, kuri patiesībā ir ļoti veselīgi un ēdami

© pexels.com

3.lapa

Lauris Aizupietis/F64

3. Puķukāposta lapas

Saskaņā ar "Allied academies" publicētu pētījumu, puķkāpostu lapas ir labs minerālu, beta karotīna, dzelzs un kalcija avots. Tās ir tikpat garšīgas un daudzpusīgas, kā pats dārzenis.

Tās var pievienot zupai vai ēst kā kraukšķīgu uzkodu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Banānu miza bieži vien nonāk atkritumos vai kompostā, taču patiesībā tā ir daudz vērtīgāka, nekā šķiet. Tajā ir vitamīni, minerālvielas un dabīgas vielas, kas noder gan mājās, gan dārzā, gan personīgajā kopšanā. Pirms mizu “atvadāmies” kompostā, varam dot tai otru dzīvi, iesaka “healthline.com”.