7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

4.lapa

pixabay

4. Mīklas pagaršošana

Nav ieteicams ēst jēlas olas - nekādā to formā. Ir augsta varbūtība, ka olās ir salmonellas baktērijas, kuras mums ir bīstamas. Tāpēc, cepot pīrādziņus, kliņģeri vai kūku, nenogaršo mīklu, jo bez olām arī milti var saturēt baktērijas, kas var radīt infekciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais