7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Pārbaudīt ēdiena svaigumu, to pagaršojot

Ir grūti konstatēt bīstamas baktērijas pēc ēdiena izskata un garšas. Pat neliels ļaundabīgo baktēriju daudzums var veicināt saindēšanos. Lai no tā izvairītos, labāk uzreiz izmet produktus, kuru svaigumu apšaubi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais