7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Pārbaudīt ēdiena svaigumu, to pagaršojot

Ir grūti konstatēt bīstamas baktērijas pēc ēdiena izskata un garšas. Pat neliels ļaundabīgo baktēriju daudzums var veicināt saindēšanos. Lai no tā izvairītos, labāk uzreiz izmet produktus, kuru svaigumu apšaubi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Gludeklis salūzis, aizņemts vai vienkārši nav pie rokas? Tas nenozīmē, ka jādodas dienas gaitās saburzītā kreklā! Ir vairāki efektīvi veidi, kā izgludināt drēbes bez gludekļa, izmantojot to, kas jau ir mājās, raksta “Good Housekeeping”.

Svarīgākais