7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Pārbaudīt ēdiena svaigumu, to pagaršojot

Ir grūti konstatēt bīstamas baktērijas pēc ēdiena izskata un garšas. Pat neliels ļaundabīgo baktēriju daudzums var veicināt saindēšanos. Lai no tā izvairītos, labāk uzreiz izmet produktus, kuru svaigumu apšaubi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vasara – tas ir laiks, kad mēs vēlamies atvērt logus, ielaist telpās svaigu gaisu un baudīt gaišās, siltās dienas. Diemžēl šis prieks nāk arī ar vienu mazāk patīkamu blakni – kukaiņiem. Sīkie, lidojošie un rāpojošie “ciemiņi” bieži ielavās iekšā, īpaši, ja mājās ir ko pasmaržot vai pagaršot. Par laimi, ir vienkāršs un dabīgs veids, kā samazināt viņu vēlmi uzturēties mūsu telpās – ar pareizo grīdu mazgāšanas recepti, ar kuru dalās “Home&Garden” eksperti.

Svarīgākais