7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Ēdiena dzesēšana pirms likšanas ledusskapī

Daudziem ir paradums atstāt vairākām ēdienreizēm domāto ēdienu atdzist pirms to ievietot ledusskapī. Izrādās, ka arī šādi mēs palīdzam vairoties baktērijām tajā. Atceries, ka pagatavotu ēdienu istabas temperatūrā nevajadzētu turēt ilgāk par divām stundām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Gludeklis salūzis, aizņemts vai vienkārši nav pie rokas? Tas nenozīmē, ka jādodas dienas gaitās saburzītā kreklā! Ir vairāki efektīvi veidi, kā izgludināt drēbes bez gludekļa, izmantojot to, kas jau ir mājās, raksta “Good Housekeeping”.

Svarīgākais