7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Jēlas gaļas mazgāšana

Lai gan vienmēr šķiet, ka kaut ko mazgājot, mēs to padārām tīru, šis nav tas gadījums. Speciālisti neiesaka mazgāt jēlu putnu, liellopa, cūkas vai citu gaļu pirms tās gatavošanas, jo tādejādi baktērijas no gaļas viegli nokļūst uz citiem produktiem un virsmām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vasara – tas ir laiks, kad mēs vēlamies atvērt logus, ielaist telpās svaigu gaisu un baudīt gaišās, siltās dienas. Diemžēl šis prieks nāk arī ar vienu mazāk patīkamu blakni – kukaiņiem. Sīkie, lidojošie un rāpojošie “ciemiņi” bieži ielavās iekšā, īpaši, ja mājās ir ko pasmaržot vai pagaršot. Par laimi, ir vienkāršs un dabīgs veids, kā samazināt viņu vēlmi uzturēties mūsu telpās – ar pareizo grīdu mazgāšanas recepti, ar kuru dalās “Home&Garden” eksperti.