7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Jēlas gaļas mazgāšana

Lai gan vienmēr šķiet, ka kaut ko mazgājot, mēs to padārām tīru, šis nav tas gadījums. Speciālisti neiesaka mazgāt jēlu putnu, liellopa, cūkas vai citu gaļu pirms tās gatavošanas, jo tādejādi baktērijas no gaļas viegli nokļūst uz citiem produktiem un virsmām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Gludeklis salūzis, aizņemts vai vienkārši nav pie rokas? Tas nenozīmē, ka jādodas dienas gaitās saburzītā kreklā! Ir vairāki efektīvi veidi, kā izgludināt drēbes bez gludekļa, izmantojot to, kas jau ir mājās, raksta “Good Housekeeping”.