7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

6.lapa

pixabay

6. Medus un augsta temperatūra

Saskaņā ar pētījumiem, ja medus nonāk, piemēram, verdošā ūdenī, tā vērtīgās un veselīgās īpašības ne tikai mazinās, bet šādā vidē medū var veidoties pat kancerogenas vielas. Tāpēc nepievieno medu karstai tējai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Kad dzirdam vārdu “cukurs”, pirmā doma ir kūkas, saldumi vai kafija. Tomēr cukuram ir daudz vairāk pielietojumu, nekā šķiet – tas var kļūt par praktisku palīgu mājas darbos, skaistumkopšanā un pat dārzā! Lūk, daži pārsteidzoši un praktiski veidi, kā izmantot cukuru ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais