7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Jēlas gaļas mazgāšana

Lai gan vienmēr šķiet, ka kaut ko mazgājot, mēs to padārām tīru, šis nav tas gadījums. Speciālisti neiesaka mazgāt jēlu putnu, liellopa, cūkas vai citu gaļu pirms tās gatavošanas, jo tādejādi baktērijas no gaļas viegli nokļūst uz citiem produktiem un virsmām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Melnā piektdiena ir kļuvusi par iepirkšanās svētkiem, kas vilina ar īpašām atlaidēm un it kā neatvairāmiem piedāvājumiem. Tomēr, lai šis laiks neizvērstos par nevajadzīgu pirkumu maratonu ar liekiem izdevumiem, būtiski ir iepirkties pārdomāti.