7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

4.lapa

pixabay

4. Mīklas pagaršošana

Nav ieteicams ēst jēlas olas - nekādā to formā. Ir augsta varbūtība, ka olās ir salmonellas baktērijas, kuras mums ir bīstamas. Tāpēc, cepot pīrādziņus, kliņģeri vai kūku, nenogaršo mīklu, jo bez olām arī milti var saturēt baktērijas, kas var radīt infekciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Melnā piektdiena ir kļuvusi par iepirkšanās svētkiem, kas vilina ar īpašām atlaidēm un it kā neatvairāmiem piedāvājumiem. Tomēr, lai šis laiks neizvērstos par nevajadzīgu pirkumu maratonu ar liekiem izdevumiem, būtiski ir iepirkties pārdomāti.