7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

4.lapa

pixabay

4. Mīklas pagaršošana

Nav ieteicams ēst jēlas olas - nekādā to formā. Ir augsta varbūtība, ka olās ir salmonellas baktērijas, kuras mums ir bīstamas. Tāpēc, cepot pīrādziņus, kliņģeri vai kūku, nenogaršo mīklu, jo bez olām arī milti var saturēt baktērijas, kas var radīt infekciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Mitrums un nepatīkama smaka skapjos ir problēma, kas var sabojāt gan apģērbu, gan garastāvokli. Nav obligāti uzreiz skriet uz veikalu pēc dārgām smaku neitralizējošām kapsulām – palīgā var nākt pavisam vienkāršs produkts, kas droši vien jau atrodas jūsu virtuvē - tie ir rīsi! Ar ieteikumu dalās “apartmenttherapy.com”.

Svarīgākais