7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

7.lapa

pixabay

7. Gaļas marinēšana ārā

Arī šis gatavošanas paradums - gaļu cepšanai marinēt pagalmā - var novest pie saindēšanās. Atceries, ka baktērijām silts laiks ir lieliska vide, lai vairotos. Kad gaļu marinē siltos laikapstākļos, tajā var ievērojami savairoties baktērijas.

Dzīvo gudri!

Kad dzirdam vārdu “cukurs”, pirmā doma ir kūkas, saldumi vai kafija. Tomēr cukuram ir daudz vairāk pielietojumu, nekā šķiet – tas var kļūt par praktisku palīgu mājas darbos, skaistumkopšanā un pat dārzā! Lūk, daži pārsteidzoši un praktiski veidi, kā izmantot cukuru ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais