8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Lai medus nezaudē savas veselīgās īpašības

Medus ir jāuzglabā stikla, māla vai metāla traukā. Ideālā variantā ir to turēt sausā un tumšā vietā - vislabāk skapī ar durvīm. Ja medu tur saules staros netālu no loga, tas zaudēs savas antibakteriālās īpašības (atceries, medus ir spēcīga dabīgā antibiotika).

Tāpat medus jātur noslēgtā traukā, jo tas ātri uzsūc apkārt esošas smaržas un smakas. Nekad neturi atvērtu medu blakus, piemēram, sīpoliem vai ķiplokiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Kad dzirdam vārdu “cukurs”, pirmā doma ir kūkas, saldumi vai kafija. Tomēr cukuram ir daudz vairāk pielietojumu, nekā šķiet – tas var kļūt par praktisku palīgu mājas darbos, skaistumkopšanā un pat dārzā! Lūk, daži pārsteidzoši un praktiski veidi, kā izmantot cukuru ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.