8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Lai medus nezaudē savas veselīgās īpašības

Medus ir jāuzglabā stikla, māla vai metāla traukā. Ideālā variantā ir to turēt sausā un tumšā vietā - vislabāk skapī ar durvīm. Ja medu tur saules staros netālu no loga, tas zaudēs savas antibakteriālās īpašības (atceries, medus ir spēcīga dabīgā antibiotika).

Tāpat medus jātur noslēgtā traukā, jo tas ātri uzsūc apkārt esošas smaržas un smakas. Nekad neturi atvērtu medu blakus, piemēram, sīpoliem vai ķiplokiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Cik bieži jūs tīrāt savu mājvietu? Ir cilvēki, kas katru otro dienu uzkopj, citi veic uzkopšanu reizi nedēļā, citi vēl retāk. Ir vietas mājā, kuras nepieciešams tīrīt biežāk nekā citas, piemēram, vannas istaba. Ir vietas, kur tik bieža uzkopšana nav nepieciešama. Izrādās, ka ir arī tādas vietas, kuras varam nepamatoti pārāk bieži tīrīt vai pieļaut būtiskas kļūdas to uzkopšanā, kas var radīt lielus izdevumus!

Svarīgākais