8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Baktēriju dēļ gaļa uzreiz jāsasaldē, ja ēdīsi to vēlāk

Gaļa ir labs avots dāžadām baktērijām, tāpēc ir svarīgi to pareizi uzglabāt. Vislabāk gaļu ir gatavot uzreiz, taču, ja tā iegādāta vairākām ēdienreizēm, to uzreiz sasaldē. Ja tomēr gribi gaļu likt ledusskapī, vispirms to aptin vismaz trīs kārtās ar plastikāta plēvi un centies gaļu uzglabāt zemākajā ledusskapja plauktā.

Atceries! Gaļu nevajadzētu turēt ledusskapī ilgāk par divām dienām. Tas neattiecas uz saldētavu, kur to var uzglabāt pat 5 mēnešus.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā