8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Baktēriju dēļ gaļa uzreiz jāsasaldē, ja ēdīsi to vēlāk

Gaļa ir labs avots dāžadām baktērijām, tāpēc ir svarīgi to pareizi uzglabāt. Vislabāk gaļu ir gatavot uzreiz, taču, ja tā iegādāta vairākām ēdienreizēm, to uzreiz sasaldē. Ja tomēr gribi gaļu likt ledusskapī, vispirms to aptin vismaz trīs kārtās ar plastikāta plēvi un centies gaļu uzglabāt zemākajā ledusskapja plauktā.

Atceries! Gaļu nevajadzētu turēt ledusskapī ilgāk par divām dienām. Tas neattiecas uz saldētavu, kur to var uzglabāt pat 5 mēnešus.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Sākoties siltajai sezonai, kad nēsājam atvērtas sandales, pēdām pievēršam īpašu uzmanību - neviens nevēlas, lai būtu redzami saplaisājuši papēži. Tomēr nevajag uztraukties - ar to var tikt galā ar dabiskiem līdzekļiem, izmantojot vienkāršas sastāvdaļas, kas pieejamas jebkuram. Šie līdzekļi ne tikai mīkstina ādu un mazina plaisas, bet arī atjauno pēdu komfortu, ļaujot bez raizēm izbaudīt vasaras brīvību, raksta “Healthline.com”.

Svarīgākais