8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

Mēs esam paraduši uzglabāt produktus, dažreiz pat nepiedomājot vai tā nemazinām to vērtīgās īpašības. Uzzini, kā pareizi jāglabā pārtikas produkti, lai tie ne tikai ilgāk saglabātos svaigi, bet arī būtu šo laiku veselīgi. Portāls "Brightside" ir apkopojis produktus, kurus ikdienā mēdzam uzglabāt nepareizi.

pixabay

1. Cepti kartupeļi izdala toksiskas vielas, ja tos glabājam nepareizi

Panna ar ceptiem kartupeļiem nereti nonāk mūsu ledusskapī, taču tā vairs nedari - cepti kartupeļi satur vielas, kas kļūst toksiskas zemā temperatūrā. Tāpēc nekad neliec pāri palikušos ceptos kartupeļus ledusskapī.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.