8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

Mēs esam paraduši uzglabāt produktus, dažreiz pat nepiedomājot vai tā nemazinām to vērtīgās īpašības. Uzzini, kā pareizi jāglabā pārtikas produkti, lai tie ne tikai ilgāk saglabātos svaigi, bet arī būtu šo laiku veselīgi. Portāls "Brightside" ir apkopojis produktus, kurus ikdienā mēdzam uzglabāt nepareizi.

pixabay

1. Cepti kartupeļi izdala toksiskas vielas, ja tos glabājam nepareizi

Panna ar ceptiem kartupeļiem nereti nonāk mūsu ledusskapī, taču tā vairs nedari - cepti kartupeļi satur vielas, kas kļūst toksiskas zemā temperatūrā. Tāpēc nekad neliec pāri palikušos ceptos kartupeļus ledusskapī.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Kokosriekstu eļļa jau sen vairs nav tikai eksotisks pārtikas produkts. Pateicoties tās barojošajām un antibakteriālajām īpašībām, tā ir kļuvusi par universālu “dabīgo līdzekli”, kuru daudzi tur nevis ledusskapī, bet vannasistabā vai pat rokassomiņā. Lūk, pieci noderīgi veidi, kā kokosriekstu eļļu izmantot ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais