8 produkti, kurus parasti uzglabājam nepareizi, padarot tos bīstamus veselībai

© pixabay

4.lapa

pixabay

4. Melones un arbūzus neturi ledusskapī

Melones un arbūzi būs daudz veselīgāki, ja atradīsies istabas temperatūrā. Ledusskapī melone zaudē antioksidantus. Ja gribi, lai melone ir auksta, labāk to uz 15 minūtēm ievieto saldētavā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Kad dzirdam vārdu “cukurs”, pirmā doma ir kūkas, saldumi vai kafija. Tomēr cukuram ir daudz vairāk pielietojumu, nekā šķiet – tas var kļūt par praktisku palīgu mājas darbos, skaistumkopšanā un pat dārzā! Lūk, daži pārsteidzoši un praktiski veidi, kā izmantot cukuru ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais