Gaiss iesils līdz 23 grādiem

© skanpix

Nedēļas sākumā virs Latvijas vēl atradīsies mākoņu zonas, kas vietām nesīs nelielu lietu. Saglabāsies silts laiks: nakts laikā būs +6...+11°, bet dienā +18...+23°, vienīgi piekrastē būs par pāris grādiem vēsāks.

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze, turpmāk laika apstākļus virs Latvijas noteiks galvenokārt augsta spiediena apgabali, līdz ar to pārsvarā spīdēs saule un būtiski nokrišņi nav gaidāmi, tomēr kļūs vēsāks.

Nakts stundās, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra var pazemināsies līdz 0...+5°, bet dienas laikā tā nepārsniegs +9...+16°.

Vien ceturtdien un piektdien Latviju šķērsos neliels ciklons, tādēļ sabiezēs mākoņi, vietām līs, kā arī pastiprināsies rietumu puses vējš, daudzviet brāzmās sasniedzot 15-18 m/s.

Laika apstākļi atkal uzlabosies nedēļas nogalē.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais