Nākamās nedēļas sākumā gaidāms karstums, nedēļas otrā pusē atkal līs, dažviet ducinās pērkons

Sākot no pirmdienas, virs Rietumeiropas sāks pastiprināties anticiklons, kurš pakāpeniski pārvietosies uz Baltijas valstīm, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Nokrišņi mitēsies, debesis skaidrosies, un vējš pierims. Gaisa temperatūra pakāpeniski paaugstināsies: otrdien un trešdien nakts stundās gaisa temperatūra gaidāma +15…+20 grādu robežās, bet dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +23…+28 grādu atzīmei.

Sākot no ceturtdienas, zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti, kas saistīta ar ciklonu virs Baltkrievijas, pietuvosies Baltijas valstīm, līdz ar to Latvijā atkal līs, vietām stipri, dažviet ducinās pērkons.

Latvijā

Biznesa augstskolas Turība rektore, profesore, Latvijas valsts meži padomes priekšsēdētāja un LTRK padomes locekle Zane Driņķe rīkoja nozares un publiskās pārvaldes pārstāvju nākotnēšanas pēcpusdienu, iedibinot tradīciju pulcēt vienkopus biznesa un publiskās pārvaldes intelektuāļus, dizainēt nākotni. Divu stundu garumā tika meklētas konkrētas atbildes uz tādiem jautājumiem, kā piemēram, kāds ir Latvijas uzņēmumu eksporta potenciāls šobrīd, inovāciju ieviešanu ražošanā, tehnoloģiju un biotehnoloģiju jomās, uz ko Latvijas publiskās pārvaldes nākotnei jau no rītdienas jābūt orientētai, valsts tēls un komunikācija nākotnē.