Visā Latvijā apgrūtināti braukšanas apstākļi

© Viesturs Radovics/nra.lv

Piektdienas rītā braukšanas apstākļi apgrūtināti pa valsts galvenajiem autoceļiem visā Latvijā. Sinoptiķi arī brīdina, ka pēcpusdienā Rīgā veidosies apledojums.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka piektdien no plkst.16 līdz plkst.20 gaidāms sasalstošs lietus un gaisa temperatūra būs zem nulles, līdz ar to veidosies stiprs apledojums.

Kā liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" operatīvā informācija, piektdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visos virzienos, izņemot Liepājas šosejas posmu Annenieki - Skrunda. Autoceļi ir sniegoti, brauktuves tīra no sniega un apstrādā pret apledojumu.

Uzturēšanas darbi sākti ap plkst.3, bet autovadītājiem jārēķinās, ka sniegputeņa laikā, autoceļu attīrīšanai no sniega ir īslaicīgs efekts.

Meteoroloģiskā informācija vēsta, ka šodien Latvijas lielākajā daļā gaidāms stiprs sniegs un putenis, un gaisa temperatūra būs no -4 līdz -11 grādiem.

Braukšanas apstākļi pa reģionālajiem ceļiem ir apgrūtināti. Brauktuves ir sniegotas, vietām uz autoceļiem ir iespējami sniega sanesumi, kā arī apledojums.

Svarīgākais