Pāvilostā temperatūra sasniedz 21 grādu

Latvijā šodien līdz plkst.15 vissiltāk bijis Pāvilostā, kur gaisa temperatūra sasniegusi plus 21 grādu, aģentūru LETA informēja Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Rēzeknē gaiss iesilis līdz plus 20,6 grādiem, Daugavpilī - līdz plus 20,3 grādiem, Jelgavā - līdz plus 20 grādiem, savukārt Rīgā gaisa temperatūra sasniegusi 19 grādus.

Siltuma rekordi šodien nav pārsniegti.

Vakar gaiss Ainažos, Pāvilostā un Ventspilī iesilis līdz plus 22 grādiem.

Nākamās nedēļas sākumā no dienvidiem uz Baltiju pārvietosies zema spiediena ieplaka ar atmosfēras fronti, tādēļ Latvijā atkal dažviet īslaicīgi līs. Vējš iegriezīsies no ziemeļaustrumiem, līdz ar to Baltijā sāks ieplūst aukstāka gaisa masas. Šie ziemeļu puses vēji, pateicoties anticiklonam virs Skandināvijas, Latvijā saglabāsies līdz perioda beigām, līdz ar to nokrišņu būs maz, bet temperatūra turpinās pazemināties.

Nākamnedēļ, debesīm skaidrojoties, nakts stundās gaidāmas salnas uz augsnes no 0 līdz mīnus 2 grādiem, bet dienā gaisa temperatūra sasniegs plus 8, plus 13 grādus.

Latvijā

Latvijā faktiskā bezdarba līmenis šogad augusta beigās, tāpat kā mēnesi iepriekš, bija 6,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes darbaspēka apsekojuma dati.

Svarīgākais